Nyt meiltä saatavana myös puulämmitteiset, suomalaiset KUMETE -kiukaat!

Vilho Kivi -sarjan kiukaissa on patentoitu palamistekniikka, joka nostaa kiukaan               energiatehokkuuden ennennäkemättömälle tasolle. Puhdas ja tasainen palaminen säästää luontoa ja sinua – saat puusta irti enemmän. Automaattinen palamista kontrolloiva tulenkierto takaa miellyttävän lämpötilan pitkinäkin saunailtoina. Täten kiukaan käyttöikä pitenee huomattavasti. Puhdas energia ja massivinen kivimäärä takaavat lempeät ja miellyttävät löylyt.

Kaunis lasiluukku antaa saunaan valoa ja tunnelmaa. Ilmankierron ansiosta lasi pysyy kirkkaana. Nerokas ulkovaippa on muotoiltu optimaalisesti pesään nähden, jolloin lämmitysteho ja kivimäärä muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Täten lämmitysaika pysyy lyhyenä, eivätkä löylyt lopu kesken. Vilho Kivi on tehty nautinnollisiin hetkiin. Suomalaisilta suomalaiseen saunaan.